Bisztró

Hagyományos ízek,
csipetnyi könnyedséggel

Hiszünk régiónk értékeiben, ezért bisztrónkban is a helyi termelők alkotásait kínáljuk. A Pannonhalmi borvidék kiváló borai és pálinkái, a közeli Vaskakas Sörfőzde kézműves sörei, házi limonádék és szörpök várják szomjas vendégeinket.

Térjen be hozzánk és élvezze baráti vendégszeretetünket!

Asztalfoglalás
 

Aktuális étlap

Tekintse meg aktuális étlapunkat az alábbi gombra kattintva.

Egy kis varázslattal fűszerezve

Bisztró jellegű ételeinkben is ragaszkodunk a hagyományos, helyi ízekhez és hozzávalókhoz, mindezt egy csipetnyi könnyedséggel fűszerezve.

Igazi kulináris gasztrokalandra invitáljuk vendégeinket, ahol megismerhetik régiónk különlegességeit, jóllakhatnak és jókat ihatnak, mindezt a festői szépségű Győrújbarát nyugodt szegletében, látótávolságban a várostól, ugyanakkor távol a város zajától.

Asztalfoglalás

Böngésszen a galériában

Tekintse meg Mesterszakácsunk gasztronómiai remekeit, melyeket megkóstolhat személyesen a DREKO Panzió & Borbisztróban Győrújbaráton.
 

Foglaljon Asztalt

  * Az asztalfoglalás csak abban az esetben érvényes, ha arról visszaigazolást kapott a DREKO Panzió & Borbisztrótól a megadott elérhetőségek egyikén vagy telefonon.

  dreko-panzio-borbisztro-gyorujbarat_MG_6903_micro
  dreko-panzio-borbisztro-gyorujbarat_MG_6864_micro
  dreko-panzio-borbisztro-gyorujbarat_MG_7079_micro
  dreko-panzio-borbisztro-gyorujbarat_MG_6913_micro
  dreko-panzio-borbisztro-gyorujbarat_MG_6886_micro

  Belépés

  Elfelejtett jelszó?

  gdpr-image
  Az oldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldalra történő belépéssel elfogadja az Adatvédelmi szabályzat-ot.
  Részletek